GRATIS verzending vanaf €75

Gebruiksadvies

Wij maken custom made sieraden van design quality plated gold (Classic collection) of van stainless steel (Exclusive collection). Beide materialen zijn allergie- en nikkelvrij.

Gold plated sieraden zijn gemaakt van metaal en hebben een dun, verguld laagje. Dit laagje kan met de tijd slijten en/of verkleuren. Dit is per persoon verschillend, dit is onder andere afhankelijk van de PH waarde van de huid.  Hierop verlenen wij geen garantie.

Stainless steel sieraden zijn van goud roestvrijstaal. Bij stainless steel sieraden is de kans op verkleuring er nauwelijks. De PH waarde van de huid heeft hier geen invloed op. Wil je duurzame sieraden dragen, dan adviseren wij om te kiezen voor de stainless steel sieraden uit onze Exclusive collection.  

Gebruiksadvies voor lang behoud van je Lovable sieraden:

  • Vermijd contact met water of andere vloeistoffen. Hierdoor kunnen de gold plated sieraden verkleuren. Doe ze af met douchen, schoonmaken, sporten, zwemmen ed. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, droog ze dan meteen af.
  • Probeer de sieraden niet in aanraking te laten komen met parfum, haarspray of andere vloeibare chemische stoffen. Doe eerst je geur op, dan je sieraden.
  • Laat je sieraden niet in een vochtige ruimte liggen. Bijvoorbeeld in de badkamer tijdens het douchen. Wanneer je de sieraden niet draagt, kun je ze het best bewaren in het meegeleverde linnen zakje.
  • De sieraden zijn zorgvuldig en handgemaakt door Lovables. Toch is het verstandig er voorzichtig mee om te gaan en ze af te doen tijdens de nacht, intensieve arbeid, sport, of andere activiteiten waarbij je risico loopt te blijven haken (met ringetjes en bedels bijvoorbeeld).

Veel plezier met je Lovables!

Waar ben je naar opzoek?

Winkelwagen