GRATIS verzending vanaf €75

Retourneren

Bent je niet tevreden over je aankoop? Veel producten kunnen geretourneerd worden. Je hebt daartoe het recht tot 14 dagen na ontvangst, en zonder opgave van reden. Helaas kunnen niet alle producten geretourneerd worden. Gepersonaliseerde sieraden en oorbellen niet. Dit geldt voornamelijk voor de sieraden uit de Heart tot heart serie, Create your own serie, alle naamarmbanden en de gift sets met een gepersonaliseerde naamarmband en eventuele verpakking.

Om gebruik te maken van je retourrecht kun je contact met ons opnemen via info@lovablesjewellery.nl. Wij zullen je retour beoordelen en na goedkeuring de retourinstructies mailen. Zorg ervoor dat het retourartikel in originele staat en verpakking naar ons geretourneerd wordt, inclusief je persoonlijke gegevens en ordernummer. Houd er rekening mee dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Mocht het product beschadigd zijn geretourneerd, kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Wij zijn niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van pakketjes bij je vervoerder. Wij adviseren je daarom je retour te verzenden met een track en trace code.

Wanneer wij de retour ontvangen hebben, zullen we deze binnen 5 werkdagen verwerken. We brengen je op de hoogte als we het retourproces afronden en het aankoopbedrag aan je terugstorten.

Waar ben je naar opzoek?

Winkelwagen